Moja priča

Vodim Vas u svoju priču. Drugačiju od drugih. Jedinstvenu. Onu u kojoj se cijeni rad, trud i muka, a u kojoj ubirem plodove i za Vas ih s ljubavlju prerađujem.

KVALITETA

Garantiramo Vam vrhunsku kvalitetu proizvoda

POUZDANOST

Pouzdanost je
moj ključ uspjeha

DOMAĆA PROIZVODNJA

Svi proizvodi proizvedeni su na vlastitom imanju

Priča o mojoj avanturi

Moje ime je Nikolina Lučić, rođena sam u Zagrebu i ponosni sam stanovnik Bešlinca, naselja u Općini Kloštar Ivanić. Poljoprivreda, vrt i zemlja uvijek su bili tu oko mene. Od poljoprivrede su živjeli moji baka i djed koji su mi uvijek pomagali i učili me svojim savjetima. Godine 2018. osnovana je Zadruga Izazov te su me oni potaknuli na sadnju povrća i njegovo prerađivanje.

Proizvodnja povrća uobičajna je za svaku obitelj. Ideja vodilja od samog početka bila mi je proizvesti svoj proizvod koji ću moći preraditi. Prerada proizvoda, domaća slatko kisela zimnica to je ono što je bio moj konačan cilj. Napredovanje svojih sadnica pratila sam svakodnevno i s radošću iščekivala prve proizvode. U proljeće i početkom ljeta krenula je prva proizvodnja s marmeladom od jagoda i u neočekivanom roku sam prodala svu proizvedenu količinu što me dodatno ohrabrilo i dalo mi entuzijazam da nastavim s realizacijom svoje ideje.

Glavu gore i Nikolina primi se posla.

Nikolina Lučić

Posebno sam ponosna što sam svaki plod sama pripremila za preradu. Dogodine planiram svoje poslovanje proširiti i zaposliti nekolicinu sezonskih radnika. Mogu reći kako imam sreću da sam naslijedila dio zemlje, dok smo suprug i ja dio zemlje kupili od prikupljene ušteđevine.

Mogu reći kako sam za svoju sadnju dobila punu podršku Zadruge Izazov. Posebno želim istaknuti kako sam marljivo skupila stare recepte te samoj preradi proizvoda pristupila s najviše ljubavi i pažnje. Radujem se svakom novom proizvodu koji će usrećiti vaše srce i dušu.

Vaša Nikolina

Domaća proizvodnja
zimnice i pekmeza

Duga Ulica,Odvojak 1/6
Bešlinec, Kloštar Ivanić
Mob: 092/299-7822

Obratite mi se s
povjerenjem!